Tafel op maat

Notenhouten tafel op maat

De laatste tijd richten wij ons steeds meer op het maken van tafels op maat. Denk hierbij aan een industriële tafel op maat, eettafel op maat, bureau op maat,  salontafel op maat of een buitentafel op maat. Vaak met een industrieel karakter en nog vaker in de vorm van een boomstamtafel. Op de afbeelding ziet u een tafel op maat van notenhout, met stalen i-profiel.

Tafel op maat laten maken

Wilt u een nieuwe tafel op maat laten maken? Wij maken unieke tafels op maat zoals deze ronde tafel van oud eikenhouten wagondelen. Het onderstel is een knoop van staal. Het wagonhout komt uit Frankrijk.

Horeca tafel industrieel

Unieke horeca tafel op maat, industrieel en erg trendy. Op onze industriële horeca pagina vindt u meer voorbeelden van horeca meubeliair.

Lees meer


Houten tafel op maat

Deze houten tafel op maat is vervaardigd van kwalitatief eikenhout met een stoer metalen onderstel.

Design eettafel op maat

Voor een van onze opdrachtgevers ontwierpen wij deze design eettafel. Deze design tafel is een combinatie van eikenhout met gekruist onderstel van staal

Eiken tafel op maat

Deze hippe eiken tafel op maat is vervaardigd van hergebruikt eikenhout en staal. Door het dikke tafelblad heeft de tafel een stoere robuuste uitstraling. Dit vormt een mooi contrast met de relatief dunne zwart-witte metalen poten.

Unieke houten tafels op maat

Wij maken unieke houten tafels op maat in onze werkplaats in Den Hout. Veel van onze opdrachtgevers komen uit de regio in de omgeving van, Antwerpen, Baarle Nassau, Bavel, Brasschaat, Brussel, Chaam, Den Bosch, Den Hout, Dongen, Dordrecht, Eindhoven, Essen, Etten Leur, Galder, Geertruidenberg, Gorinchem, Hank, Hoge Zwaluwe, Klein Dongen, Lage Zwaluwe, Made, Oosteind, Oosterhout, Prinsenbeek, Raamsdonksveer, Rijen, Roosendaal, s'Gravenmoer, Tafel op maat Breda, Terheijden, Teteringen, Tilburg, Ulvenhout, Utrecht, Wagenberg, Turnhout

Close