Keuken op maat

Keukens op maat

Wij ontwerpen en maken keukens op maat. Op de afbeelding ziet u een exclusieve keuken op maat. Waarbij we een combinatie van staal, eiken en multiplex hebben toegepast. Bij deze keuken gebruikten we een homemade afzuigkap en stalen grepen

Keukenontwerp op maat

Aan de hand van uw wensen maken wij een keukenontwerp op maat. Het ontwerp passen we aan totdat het volledig naar wens is.

Industriële loft keuken op maat

Voor verschillende opdrachtgevers ontworpen en realiseerden wij Industriële keukens op maat. Zo ook deze industriële loft keuken.

Houten keukenkastjes op maat

Houten keukenkastjes met gewalst stalen grepen

Handgemaakte keukens

Het voordeel van onze handgemaakte keukens op maat is dat wij de afmetingen van kasten en lades geheel kunnen afstemmen op uw keukenbehoeftes. Liever geen kastjes maar diepe lades om uw potten, pannen en borden weg te zetten? Roept u maar en wij maken het waar!

Keuken op maat laten maken

Houtkwadraat maakt keukens op maat. We maken hiervoor eerst een ontwerp aan de hand van uw wensen en eisen. Het voorbereidend werk doen we in onze werkplaats in Den Hout. Veel van onze opdrachtgevers komen uit de regio in de omgeving van, Antwerpen, Baarle Nassau, Bavel, Brasschaat, Brussel, Chaam, Den Bosch, Den Hout, Dongen, Dordrecht, Eindhoven, Essen, Etten Leur, Galder, Geertruidenberg, Gorinchem, Hank, Hoge Zwaluwe, Klein Dongen, Lage Zwaluwe, Made, Oosteind, Oosterhout, Prinsenbeek, Raamsdonksveer, Rijen, Roosendaal, s’Gravenmoer, Breda, Terheijden, Teteringen, Tilburg, Ulvenhout, Utrecht, Wagenberg, Turnhout

Close