Industriele bureaus met kabelgoot

[text_output]

Industriële bureaus met kabelgoot

Industriële bureaus voor een stoere look

Ben je op zoek naar een stoere uitstraling voor je werkplek, dan zijn industriële bureaus een goede optie. Met een industrieel bureau weet je namelijk één ding zeker en dat is dat je er alle kanten mee op kunt. Het oogt ruimtelijk en robuust en je kunt er allerlei soorten stijlen mee combineren.

Bureau industrieel: hoe ziet dit eruit?

Industriële bureaus ademen stijl. In de vorm van een houten tafelblad in bijvoorbeeld een zwarte, bruine of groene kleur. Het is maar net wat bij de rest van de ruimte past. Zijn industriële bureaus kil? Helemaal niet, het hout zorgt namelijk voor een warme uitstraling. Frames van staal maken industriële bureaus helemaal af. Zo heb jij een op en top stoere werkplek!

Industriele kantoorinrichting met industrieel bureau

Een industriele kantoorinrichting past overal. Bij jou thuis bijvoorbeeld. Een bureau industrieel inrichten is heel gemakkelijk. Je kunt je bureau tegen een muur zetten met een stoere uitstraling, zoals een muur met bakstenen of een egaal zwarte of grijze muur. Gebruik een leren bureaustoel om op te zitten of zet er een mooie design stoel neer. Bij jouw bureau met kabelgoot past ook perfect een stoer uitziende kast, zoals een karakteristieke locker in het wit of in het grijs. Ideaal om je spullen in op te bergen!

Bureau met kabelgoot voor optimaal gemak

Kies je voor die industriële kantoorinrichting met een industrieel bureau, dan is een van de mogelijkheden een bureau met kabelgoot. Een kabelgoot bureau ziet er netjes uit omdat alle kabels van bijvoorbeeld computers en opladers netjes weggewerkt zijn in een goot in het bureau. Compleet onzichtbaar dus! Een bureau kabelgoot is altijd zo gemaakt dat aan de achterkant de snoeren bij elkaar kunnen komen en daar in een stopcontact gestoken kunnen worden, of het stopcontact wordt direct in het bureau verwerkt.

Kabelgoot bureau in allerlei soorten

Op het gebied van kabelgoten zijn er allerlei mogelijkheden. Hiervoor kunt u bij onze een offerte op maat aanvragen, waarin u exact uw wensen aangeeft voor uw kantoorinrichting.

Bureau Industrieel

Wij maken industriële bureaus op maat. Het voorbereidende werk wordt gedaan in onze werkplaats in Den Hout. Onze opdrachtgevers komen uit de omgeving van, Antwerpen, Baarle Nassau, Bavel, Brasschaat, Brussel, Chaam, Den Bosch, Den Hout, Dongen, Dordrecht, Eindhoven, Essen, Etten Leur, Galder, Geertruidenberg, Gorinchem, Hank, Hoge Zwaluwe, Klein Dongen, Lage Zwaluwe, Made, Oosteind, Oosterhout, Prinsenbeek, Raamsdonksveer, Rijen, Roosendaal, s'Gravenmoer, Breda, Terheijden, Teteringen, Tilburg, Ulvenhout, Utrecht, Wagenberg, Turnhout, Blaricum, Laren, 't Gooi, Naarden, Huizen, Bussum.
[/text_output]
[callout type=”center” button_icon=”angle-double-down” title=”Bent u geïnteresseerd in een industrieel bureau?” message=”Neem dan contact met ons op” button_text=”Contact” href=”https://www.houtkwadraat.nl/meubelmakerij/contact/” id=”” class=”” style=””]

Close