Industrieel interieur op maat

Industrieel interieur op maat

Industrieel interieur op maat

Bent u op zoek naar een stoer en robuust ontwerp voor een nieuw en uniek interieur dat op maat gemaakt moet worden? Dat geheel moet aansluiten op uw dromen en wensen, zoek dan niet verder... u heeft de mannen van Houtkwadraat nodig. Voor exclusief, modern, industrieel, karaktervol, uniek, warm, minimalistisch en design interieur zijn wij de juiste partij.

Industriële meubels op maat

Wij maken verschillende Industriële meubels op maat, zoals tafels stoelen, banken en krukken. Waaronder ook deze tafel en zitbank met industrial look.

Industriële inrichting

Wij verzorgen verschillende aspecten voor een industriële inrichting. Op deze foto ziet u een industriele ronde tafel van oude wagondelen en staal en een industriële staande lamp gemaakt van een originele butaangas fles.

Industrieel interieur

Voor onze opdrachtgever maakten we eerst een ontwerp voor deze industriële keuken. De keuken moest goed aansluiten bij een industrieel interieur in deze loft.

Industrieel interieur design

Onze meubels sluiten goed aan op de industriële interieur trend. Indien gewenst maken wij aan de hand van uw wensen en eisen een industrieel interieur design ontwerp op maat. Wanneer het ontwerp wordt goedgekeurd, doen wij al het voorbereidend werk en het maken van de meubels in onze werkplaats. Het plaatsen het industrieel interieur op maat, doen we vervolgens op locatie.

Gezellige inrichting met industrieel karakter

In deze woonkamer schemert de industriële woonstijl lichtjes door. De onbewerkte boomstam boekenplank met stoere stalen beugels en industriële hanglamp zorgen in dit interieur voor een gezellige sfeer.

Industriële look

Deze unieke keuken heeft door het gebruik van staal, eikenhout en multiplex een bijzondere industriële look. Een bijzonder detail is dat wij ook de stalen afzuigkap zelf hebben ontworpen en vervaardigd.

Industrieel Interieur op maat laten maken

Zowel het ontwerpen als het uitwerken van industriële interieurs op maat doen we in onze werkplaats in Den Hout. Veel van onze opdrachtgevers komen uit de regio in de omgeving van, Antwerpen, Baarle Nassau, Bavel, Brasschaat, Brussel, Chaam, Den Bosch, Den Hout, Dongen, Dordrecht, Eindhoven, Essen, Etten Leur, Galder, Geertruidenberg, Gorinchem, Hank, Hoge Zwaluwe, Klein Dongen, Lage Zwaluwe, Made, Oosteind, Oosterhout, Prinsenbeek, Raamsdonksveer, Rijen, Roosendaal, s’Gravenmoer, Breda, Terheijden, Teteringen, Tilburg, Ulvenhout, Utrecht, Wagenberg, Turnhout.
Bent u geïnteresseerd in een industrieel interieur op maat?
Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Close